KIEKKOKOULUN TOIMINTA HEINOLA
90 € syyskausi ja 90 € kevätkausi, laskutetaan syyskuussa ja tammikuussa
(jäävuorot syyskaudella 2021 su 12.9.2021 - su 19.12.2021)

Heinolan kiekkokoulu alkaa sunnuntaina 12.9.

Tämä on ensimmäinen askel Pelicansin pelaajapolulla Heinolassa. Kiekkokoulussa tutustutaan jäähän, opetellaan kaatumaan ja nousemaan ylös ja luistelemaan erilaisten leikkien kautta. Kun luistimilla on opittu pysymään pystyssä tutustutaan hieman myös peliin nimeltä jääkiekko ja otetaan mailat sekä kiekot mukaan.

Lapset jaetaan tarvittaessa kahteen eri ryhmään taitotasojen mukaan. Toisessa ryhmässä on edistyneemmät ja toisessa aloittelevat. Aloittelevien ryhmään voi tulla myös vanhemmat mukaan jäälle. Taitojen kehittyessä on mahdollista siirtyä edistyneempien ryhmään.

Heinolan ryhmät käy kaksi kertaa viikossa jäällä. Sunnuntaisin on kiekkokoulu, jossa opetellaan luistelua ja lajitaitoja erilaisten pelien, kisojen ja leikkien kautta. Torstaisin on pelijää, jossa keskitytään pelaamaan. Torstain vuorolla aloittelevien ryhmä voi tulla jäälle vanhempien kanssa hiomaan sunnuntaisin opeteltuja taitoja. Tälle ryhmälle on varattu kaukalon toinen pääty käyttöön ja toisessa päädyssä edistyneempien ryhmä pelaa erilaisia jääkiekon pelimuotoja.

Jäävuorot sunnuntaisin klo 16:00 - 16:50 ja torstaisin 17:00 - 17:50 (pelijää)
Ilmoittaudu tästä: https://www.juniorpelicans.fi/lomakkeet/2275/ilmoi...