KIEKKOKOULUN TOIMINTA HEINOLA
Kevätkausi alkaa 8.1.2023
Hinta: syyskausi 90 € ja kevätkausi 90 €

Tämä on ensimmäinen askel Pelicansin pelaajapolulla Heinolassa. Kiekkokoulussa tutustutaan jäähän, opetellaan kaatumaan ja nousemaan ylös ja luistelemaan erilaisten leikkien kautta. Kun luistimilla on opittu pysymään pystyssä tutustutaan hieman myös peliin nimeltä jääkiekko ja otetaan mailat sekä kiekot mukaan.

Lapset jaetaan tarvittaessa kahteen eri ryhmään taitotasojen mukaan. Toisessa ryhmässä on edistyneemmät ja toisessa aloittelevat. Aloittelevien ryhmään voi tulla myös vanhemmat mukaan jäälle. Taitojen kehittyessä on mahdollista siirtyä edistyneempien ryhmään.

Heinolan ryhmät käy kaksi kertaa viikossa jäällä. Sunnuntaisin on kiekkokoulu, jossa opetellaan luistelua ja lajitaitoja erilaisten pelien, kisojen ja leikkien kautta. Tiistaisin on pelijää, jossa keskitytään pelaamaan. Tiistain vuorolla aloittelevien ryhmä voi tulla jäälle vanhempien kanssa hiomaan sunnuntaisin opeteltuja taitoja. Tälle ryhmälle on varattu kaukalon toinen pääty käyttöön ja toisessa päädyssä edistyneempien ryhmä pelaa erilaisia jääkiekon pelimuotoja.

Jäävuorot tiistai klo 17:00 - 17:50 ja sunnuntai klo 16:30 - 17:20 Heinolan jäähallissa
Ilmoittaudu tästä: https://www.juniorpelicans.fi/lomakkeet/3607/ilmoi...