Kuukauden juniorit ja toimijat kaudella 2018-19
4.3.2019 9:52 Uutiset / Pääsivusto

Tammi- ja helmikuun palkitut vasemmalta oikealle: Tomi Kokko, Aapo Vauhkonen, Jani Tuominen ja Topias Vilén

Pelicans-perhe, Kuntokeskus K&M ja Kultakiila ovat palkinneet kuukausittain ansioituneita junioreita ja toimijoita Pelicansin kotiotteluissa kaudella 2018-19

Kaudella 2018-19 kuukausittain palkitaan kuukauden juniori ja yksi muu toimija. Palkittavat pelaajat ovat hyviä esimerkkejä aktiivisesta liikkumisesta jäällä ja jään ulkopuolella. Kaukalon ulkopuolella monipuolinen perusliikuntataitojen osaaminen luo vahvan pohjan lajitaitojen oppimiselle. Laaja liikevarasto tehostaa ja helpottaa uuden oppimista. Tässä pelaajan oma motivaatio ja omatoiminen harjoittelu mielekkäitä tehtäviä kohtaan korostuu. Muu toimija voi olla kuka tahansa joukkueiden, vanhempien tai muiden hallin käyttäjien joukosta valittu henkilö, joka osoittaa omalla tekemisellään innostuneisuutta toimintaa kohtaan.

Palkitut (marras-helmikuu):

Kuukauden juniorit

Anton Järvinen, Pelicans E1 Lahti
Anton on esimerkki aktiivisesta osallistumisesta monenlaiseen harrastamiseen. Edelleen jääkiekon lisäksi mukana on uintiharrastus ja koulujenvälisiin kilpailuihin sekä välituntipeleihin osallistutaan innokkaasti pihapelejä unohtamatta. Anton liikkuu jäällä sutjakasti ja pyrkii harjoittelussa päivittäin erinomaisuuteen.

Jerry Hyvärinen, Pelicans D1 Turkoosi
Jerry on erittäin sitoutunut ja motivoitunut nuori jääkiekkoilija. Hän pyrkii jääkiekkokaukalossa aina tavoittelemaan omaa maksimiaan. Tavalla, jolla Jerry toimii jääkiekkoilijan arjessa, on mahdollisuus saavuttaa omia unelmiaan.

Aapo Vauhkonen, F Heinola
Aapo on erittäin innokas nuori jääkiekkoilija, joka ottaa aina muut huomioon, käyttäytyy esimerkillisesti ja yrittää aina parhaansa. Aapon iloisuus näkyy kaikessa pojan tekemisessä liikunnan parissa.

Topias Vilén, Pelicans B1
Topias on ikäluokkansa maajoukkuepuolustajien eliittiä. Topparin vahvuudet näkyvät kaukalossa erityisesti vahvana kiekonriistopelinä sekä isännnän ottein puolustuspelissä omalla alueella.

Kuukauden toimijat:

Valmentaja Mikko Vesterinen, Pelicans D Vääksy
Mikko harrastaa monenlaista liikuntaa oman hyvinvointinsa edistämiseksi. Arkipäivää valmentamisen lisäksi ovat ainakin trail running ja höntsäkiekon dominointi Asikkalassa sekä monenlainen muu aktiivitoiminta.

Rahastonhoitaja Katri Seurujärvi, Pelicans C1 Team
Katri on jo vuosien ajan toiminut avoimessa yhteistyössä eri rooleissa eri joukkueissa jääkiekon parissa. Tälle kaudelle Seurujärvet ovat kantaneet entistä isommin kortta kekoon päijäthämäläisen jääkiekon edistämiseksi majoittamalla junioripelaajan ulkomailta omaan perheeseensä, jotta JuniorPelicansissa harrastaminen olisi mahdollista. Kiitos!

Valmentaja Jani Tuominen, F Hollola
Jani on kannustava valmentaja, joka on tehnyt ansiokasta valmennustyötä ja innostanut jääkiekon pariin joukkueessaan hyvässä ilmapiirissä. Jani on kehittänyt omaa osaamistaan aktiivisesti JuniorPelicansin valmentajakoulutuksissa.

Huoltopäällikkö Tomi Kokko, Pelicans D1 Turkoosi
Tomppa on joukkueen isähahmo kaukalon laidalla ja pukukopissa. Hän hoitaa huoltoryhmän päällikkönä hommat kuin hommat jämäkästi ja erinomaisuutta tavoitellen.

Seura onnittelee kaikkia palkittuja ja kiittää kaikkia yhteistyökumppaneita, Kuntokeskus K&M, Kultakiila ja Pelicans fanikauppa palkinnoista!


Kultakiila   
Lisää uutisia
Junior-Pelicans ry
«  Toukokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
Kategoriat