Aamujäätoiminta
Julkaistu: 12.11.2019 00.00

Aamujäätoiminta

Sol Areenalla on pyörinyt syyskuun alusta yläkoulun aamujäät. Lahdessa jäitä tarjotaan pelaajille kahdesti viikossa ja ne järjestetään yhteistyössä Salpausselän yläkoulun kanssa.

Tiistaisin jäällä käy pelaajia C2- ja C1-joukkueista. Torstai aamuisin toimintaa on kaikissa kolmessa kaukalossa, jolloin jäällä viilettävät D1-, C2- ja C1- ikäiset pelaajat. JuniorPelicans tarjoaa aamujäätoimintaa yläkouluikäisille myös Heinolassa ja Vääksyssä.

Jäällä keskitytään pelaajien henkilökohtaisten lajitaitojen kehittämiseen. Pelaajien tekemisestä huokuu kova motivaatio kehittyä. Aikaisista aamuista huolimatta tekeminen on ollut keskittynyttä ja pilke pysynyt silmäkulmassa.

Syksyn aikana jäällä on päästy kokeilemaan harjoitteita myös muista kiekkomaista. Syyskuussa jäällä vierailivat Ruotsin U18 maajoukkueen päävalmentaja, sekä Ruotsin aluevalmentaja.

Lokakuussa saimme Tuomo Kärjen (kuvassa) vierailulle Sveitsistä, jossa toimii jääkiekkoseura Lugano HC:n taito- ja kehitysvalmentajana. Aikaisempaa työkokemusta Kärjellä on mm. Kiekkoreippaan valmennuspäällikön tehtävistä 2000-luvun alusta.

Seuran uusimmat

Junior-Pelicans ry

Svinhufvudinkatu 29, 15110 Lahti

044 255 1975 toimisto@juniorpelicans.fi

Toimisto avoinna ma-pe klo 9-15