Julkaistu: 26.07.2020 00.00

Kiekkokoulu Lahti 2020 - 2021

KIEKKOKOULUN TOIMINTA LAHTI
(jäävuorot syyskaudella su 13.9.2020 - su 20.12.2020)

Lahden kiekkokoululaiset jaetaan neljään eri ryhmään taitotasojen mukaan.

Lapsi/vanhempi:
Tämä on ensimmäinen askel JuniorPelicansin pelaajapolulla. Ryhmässä tutustutaan jäähän, opetellaan kaatumaan ja nousemaan ylös erilaisten leikkien kautta. Kun luistimilla on opittu pysymään pystyssä tutustutaan hieman myös peliin nimeltä jääkiekko ja otetaan mailat sekä kiekot mukaan. Tähän ryhmään tultaessa ei tarvitse vielä osata luistella tai tulla toimeen yksin jäälla. Lapsi/vanhempi ryhmässä lapsen on turvallista aloittaa jääurheilu yhdessä vanhemman kanssa. Taitojen kehittyessä on mahdollista siirtyä vaikka kesken kauden Luistelun ABC-ryhmään. Jäällä pitää olla lapsen kanssa joku tukihenkilö (isä, äiti, mummo, pappa, sisko, veli tai joku muu) Taitotasona on aloittavat ja suositus ikäluokat ovat 2016 - 2015 syntyneet lapset.

Jäävuoro sunnuntaisin Sol Areenalla kaukalo 1, klo 10:00 - 10:50
Ilmoittaudu tästä

Luistelun ABC
Kiekkokoulun toinen vuosikurssi jatkaa siitä mihin Lapsi/vanhempi harjoittelussa päästiin. Pääpainona edelleen jäähän tutustuminen ja luistelun alkeet erilaisten leikkien ja pelien kautta. Kuitenkin siten, että mailat ja kiekot tulevat kuvioon mukaan hieman enemmän. Tässä ryhmässä lapset toimivat jo itsenäisesti jäällä ja vanhemmat seuraavat harjoituksia katsomosta. Taitotasona aloittavat ja vaatimuksena on pystyä itsenäisesti luistelemaan ja toimimaan jäällä. Taitojen kehittyessä on mahdollisuus siirtyä Jääkiekon ABC-ryhmään vaikka kesken kauden tai vastaavasti jos itsenäinen toiminta jäällä ei ole vielä ajankohtaista, voi siirtyä takaisin lapsi/vanhempi ryhmään. Suositus ikäluokat ovat 2016 - 2014 syntyneet lapset.

Jäävuoro sunnuntaisin Sol Areenalla kaukalo 2, klo 10:30 - 11:20
Ilmoittaudu tästä

Jääkiekon ABC
Kolmantena vuonna siirrytään yhä enemmän jääkiekon pariin. Pääpaino edelleen luistelun opettelussa erilaisten leikkien ja pelien kautta. Mukaan otetaan mailat ja kiekot heti kauden alusta ja peleihin ja leikkeihin sisällytetään jääkiekon lajitaitoja. Taitotasona edistyneemmät ja vaatimuksena sujuva luistelu mailan ja kiekon kanssa. Taitotasojen kehittyessä voi siirtyä Tekniikkakoulu-ryhmään vaikka kesken kauden tai vastaavasti jos tuntuu, että perusluistelu tarvitsee vielä harjoitusta, voi siirtyä taikaisin Luistelun ABC-ryhmään. Suositusikäluokat ovat 2015 - 2013 syntyneet.

Jäävuoro sunnutaisin Sol Areenalla kaukalo 1, klo 11:00 - 11:50
Ilmoittaudu tästä

Tekniikkakoulu
Tekniikkakoulu on viimeinen vuosi ennen joukkuetoimintaan siirtymistä. Tekniikkakoulussa hiotaan jo opittuja luistelutaitoja yhä paremmiksi ja opetellaan mailan sekä kiekon käsittelyä ja muita jääkiekon lajitaitoja. Tarkoituksena on, että tekniikkakoulun jälkeen lapsi on halutessaan valmis siirtymään joukkuetoimintaan. Tekniikkakoululaisille on myös yksi lisäjäävuoro, jossa opetellaan pelkästään jääkiekon pelaamista erilaisilla pelimuodoilla. Tekniikkakoululaiset osallistuvat myös muiden Päijät-Hämeen kiekkokoulujen turnauksiin. Taitotaso edistyneemmät ja suositusikäluuokat 2014 - 2012.

Jäävuoro sunnutaisin Sol Areenalla kaukalo 2 klo 11:30- 12:20 ja pelijäävuoro torstaisin 17.9 alkaen Sol-areenalla kaukalo 1, klo 17:00 - 17:50
Ilmoittaudu tästä

Torstain extrapelivuoron hinta on 45 € syyskausi ja 45 € kevätkausi.
Ilmoittaudu extrapelivuorolle tästä

Junior-Pelicans ry

Svinhufvudinkatu 29, 15110 Lahti

044 255 1975 toimisto@juniorpelicans.fi

Toimisto avoinna ma-pe klo 9-15