KIEKKOKOULUN TOIMINTA VÄÄKSY
Kevätkausi alkaa 9.1.2023
Hinta: syyskausi 90 € ja kevätkausi 90 €

Tämä on ensimmäinen askel Pelicansin pelaajapolulla Vääksyssä. Kiekkokoulussa tutustutaan jäähän, opetellaan kaatumaan ja nousemaan ylös sekä luistelemaan erilaisten pelien ja leikkien kautta. Kun luistimilla on opittu pysymään pystyssä tutustutaan hieman myös peliin nimeltä jääkiekko ja otetaan mailat sekä kiekot mukaan.

Lapset jaetaan tarvittaessa kahteen eri ryhmään taitotasojen mukaan. Toisessa ryhmässä on edistyneemmät ja toisessa aloittelevat. Aloittelevien ryhmään voi tulla myös vanhemmat mukaan jäälle. Taitojen kehittyessä on mahdollista siirtyä edistyneempien ryhmään.

Vääksyn ryhmät käyvät kaksi kertaa viikossa jäällä. Maanantaisin on kiekkokoulu, jossa opetellaan luistelua ja lajitaitoja erilaisten pelien, kisojen ja leikkien kautta. Keskiviikkoisin on pelijää, jossa keskitytään pelaamaan. Keskiviikon vuorolla aloittelevien ryhmä voi tulla jäälle vanhempien kanssa hiomaan maanantaisin opeteltuja taitoja. Tälle ryhmälle on varattu kaukalon toinen pääty käyttöön ja toisessa päädyssä edistyneempien ryhmä pelaa erilaisia jääkiekon pelimuotoja.

Jäävuorot maaanantai klo 17:00 - 17:50 ja keskiviikko klo 17:00 - 17:50
Ilmoittaudu tästä: https://www.juniorpelicans.fi/lomakkeet/3607/ilmoi...