Olli Mikkola JuniorPelicansin valmennuspäälliköksi
29.5.2018 14:10 Uutiset / Pääsivusto

Uusi valmennuspäällikkö Olli Mikkola

Kiekkoreipas ry:n hallitus on valinnut 31-vuotiaan Olli Mikkolan Kiekkoreippaan ja JuniorPelicansin uudeksi valmennuspäälliköksi. Mikkola aloittaa uudessa toimessaan 1.8.2018, kun Herkko Koski siirtyy Juniori-KalPan palvelukseen.

Mikkola on toiminut Päijät-Hämeessä valmennusvastaavana jo vuodesta 2012 alkaen, ensin Nastolan Kiekossa, sitten Heinolan Kiekossa ja viimeiset kaksi kautta JuniorPelicansissa vastaten D1-C2 ikäluokkien toiminnasta. Koulutukseltaan Mikkola on liikunnanohjaaja ja häneltä löytyy sekä pelaaja- että valmennustaustaa.

On suuri kunnia tulla valituksi tehtävään ja saada jatkaa työskentelyä hienossa, päijäthämäläisessä jääkiekkoyhteisössä. Seurassamme on ollut jo useamman vuoden ajan laadukas tekemisen taso ja tahtonani on jatkaa valitun linjan tukemista sekä kehittää toimintaamme jatkossakin, Olli Mikkola kommentoi nimitystään tuoreeltaan.

Uutena henkilönä JuniorPelicansin valmennusvastaavien joukkoon liittyy lahtelainen kiekkolegenda Kari ”Piri” Eloranta. Piri tulee toimimaan mentorina ja toimii erityisesti C- ja B -joukkueiden valmentajien tukena. Lisäksi mentorointi vastuuta on lisätty Juhamatti Yli-Junnilalle, joka vastaa B1 -joukkueen valmentamisen lisäksi B2 -joukkueen valmentajien mentoroinnista. Uutena maalivahtikouluttajana aloittaa Jermu Juntunen.

– Olemme erittäin tyytyväisiä, että saimme urheilujohdon paketin kasaan. Mikkola on jo näyttänyt omaa osaamistaan alueen junnukiekossa ja hyppää erittäin motivoituneena isompiin saappaisiin. Lisäksi "Pirin" saaminen mukaan valmennusvastaavien tueksi, antaa urheilutoiminnalle uskottavuutta sekä kentälle lisää käsiä ja jalkoja, seuran toiminnanjohtaja Ari Suomalainen kertoo.

Junioripuolen muina valmennusvastaavina jatkavat taitovalmentaja Jaakko Räty ja junioripäällikkö Ville Ahvenainen sekä jäänjaosta vastaava Teemu Leppänen. Näistä Ahvenainen ja Leppänen siirtyivät Junior-Pelicans ry:n palkkalistoille 1.5.2018, kun Päijät-Hämeen junioriseurat Kiekkoreipasta lukuun ottamatta yhdistyivät nyt myös taloudellisesti.

Lahden Pelicans Oy:n hakemaa junioripuolen urheilutoimenjohtajaa ei saatu valituksi kevään aikana. Rekrytointi on keskeytetty kesän ajaksi ja tilannetta tarkistetaan uudelleen ensi syksynä.

Lisätietoja toiminnanjohtaja Ari Suomalainen 050 375 0685 ari.suomalainen(at)kiekkoreipas.fi.


   
Lisää uutisia
Junior-Pelicans ry
«  Kesäkuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
 
Kategoriat