JuniorPelicans hakee maalivahti-koordinaattoria
Julkaistu: 11.02.2021 13.00

JuniorPelicans hakee maalivahti-koordinaattoria

JuniorPelicans on päijäthämäläinen juniorijääkiekon erikoisseura, yksi Suomen suurimmista junioriseuroista. Seurassamme on 1400 harrastajaa, 200 valmentajaa ja 200 muuta joukkueen toimihenkilöä. JuniorPelicans tarjoaa pelaajilleen koko Päijät-Hämeen alueella pelaajapolun, joka mahdollistaa kilpa- ja harrastustoiminnan lapsesta aikuisikään asti.

Haemme seuraan päätoimista maalivahti-koordinaattoria kehittämään seuran maalivahtivalmennusta. MV-koordinaattori vastaa seuran maalivahtien valmennus- ja ohjauslinjan kehittämisestä ja toteuttamisesta sekä maalivahtivalmentajien kouluttamisesta, yhteistyössä seuran valmennuspäällikön ja Pelicansin liigajoukkueen maalivahtivalmentajan kanssa. Toimenkuvan pääkohderyhmänä on U9-14 -ikäluokat. Työnkuvaan kuuluu myös muita seuran antamia työtehtäviä.

Odotamme maalivahti-koordinaattorilta:

  • Olet seuran urheilutoiminnassa aktiivisesti mukana ollut kokenut jääkiekon maalivahtivalmennuksen osaaja
  • Sinulla on osaamista valmentaa lajitaitoja ja kouluttaa valmentajia
  • Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot
  • Sinulla on hyvät organisointi- ja johtamistaidot
  • Sinulla on halu sitoutua pitkäjänteiseen ja tulostavoitteelliseen kehitystyöhön

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla merkittävässä roolissa seuran urheilutoiminnan ja maalivahtivalmennuksen kehittämisessä. Pelicansin valmennusjohdolta saat vahvan tuen kehittää myös omaa henkilökohtaista osaamistasi. Työsuhde alkaa kauden 2021-22 alkaessa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen 25.2.2021 mennessä seuran toiminnanjohtajalle sähköpostilla osoitteeseen ari.suomalainen(at)juniorpelicans.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa seuran valmennuspäällikkö
Olli Mikkola 040 156 0055 olli.mikkola(at)juniorpelicans.fi.

MV-koordinaattori hakuilmoitus