Ilmoittaudu kauden 2022-23 toimintaan
Julkaistu: 05.09.2022 14.00

Ilmoittaudu kauden 2022-23 toimintaan

Ilmoittaudu Kiekkokouluun tai Easy Hockey -joukkueisiin kaudelle 2022-23!

KIEKKOKOULU:
Luistelua, leikkejä, kisoja, pelailua, kavereita, kompastumisia, onnistumisia ja kaikkea kivaa mikä liittyy lasten jääliikuntaan. Pekko Pelikaanin LEIJONA-kiekkokoulu on osa Suomen Jääkiekkoliiton Leijona-perhettä ja on tarkoitettu 4-7 -vuotiaille tytöille ja pojille. Kiekkokoulussa opetellaan luistelemaan, leikitään, kisaillaan, pelataan ja lisäksi opitaan muita tärkeitä taitoja kuten toimimaan ryhmässä.

Jääharjoittelu käynnistyy syyskuussa ja kausi jatkuu maaliskuun loppuun. Kiekkokoulujen kauden päätösturnaukset joka paikkakunnalla pelataan joulu- ja maaliskuussa. Uusia harrastajia otetaan mukaan koko kauden ajan.

Kiekkokoulujen hinta on joka paikkakunnalla 90 € syyskausi ja 90 € kevätkausi. Kokeilla voi kaksi viikkoa maksutta. Myöhemmin aloittaneille soviteltu kausimaksu.

Tarkemmat tiedot, jäävuorot ja aloitukset löydät täältä: https://www.juniorpelicans.fi/seura/30/kiekkokoulu-info

Kiekkokoulut järjestetään paikkakunnilla Lahti, Heinola, Hollola, Nastola, Vääksy.

Ilmoittaudu Kiekkokouluun

EASY HOCKEY, HARRASTEKIEKKOA 8-20 -VUOTIAILLE:
Pelicans järjestää Easy Hockey harrastekiekkotoimintaa Lahdessa U9-20 -junioreille, eli 2014–2002 syntyneille. Easy Hockeyn pääsääntöisenä tehtävänä on järjestää jääkiekkotoimintaa asuinpaikan lähellä ja kustannuksiltaan edullisesti, sekä tarjota kaikille lapsille ja nuorille mahdollisuus harrastaa jääkiekkoa oman tasonsa ja halunsa mukaan.

Kausimaksut:
Lahti: U10 -juniorit 390 €, U12-20 -juniorit 420 €

Easy Hockey pelaajilla täytyy olla täydellinen jääkiekkovarustus. U10-junioreille annamme lainaksi maalivahdinvarusteet, vanhempien maalivahtien on hankittava varusteet itse. Salivuoroilla on oltava sisäpelikengät ja sählymaila. Seuran nettisivuilta löytyy varusteopas ja varustepörssi.

Kauden 2022-23 tarkemmat tiedot on julkaistu, käy tsekkaamassa ja ilmoittaudu mukaan osoitteessa https://www.juniorpelicans.fi/seura/41/easy-hockey

Ilmoittaudu Easy Hockey