Pelicans on Euroopan paras junioriseura
JuniorPelicansJulkaistu: 21.06.2022 20.00

Pelicans on Euroopan paras junioriseura

JuniorPelicans Euroopan paras juniorijääkiekkoseura 2022

JuniorPelicans sai komeimman mahdollisen kunnianosoituksen, kun se palkittiin keskiviikkona 15.6. Prahassa järjestetyssä E.H.C. Alliancen palkintogaalassa Euroopan parhaana junioriseurana.

E.H.C. Alliance on eurooppalaisten jääkiekkoseurojen kattojärjestö. Palkintoa gaalassa oli noutamassa Lahden Pelicansin urheilujohtaja Janne Laukkanen sekä JuniorPelicansin toiminnanjohtaja Ari Suomalainen.

- Tämä palkinto on niin monen ihmisen panostuksen ja työn tulosta. Haluan kiittää meidän pelaajiamme, valmentajia ja kaikkia vapaaehtoisia. Olemme tehneet kovasti töitä, mutta tämä palkinto saa meidät työskentelemään entistä kovemmin, Suomalainen jakaa kiitosta ja lupaa.

Kaikki voittajat eri kategotioissa pääset näkemään tästä: https://www.eurohockeyclubs.com/news/soderblom-amb...

Liiga-joukkueesta ja A-nuorista vastaavan Lahden Pelicansin sekä JuniorPelicansin yhteistyö on tiivistynyt viisi vuotta sitten käynnistyneen uuden strategian myötä vuosi vuodelta ja tulokset ovat olleet upeaa seurattavaa.

Kuluneella kaudella ensimmäistä kertaa kaikki Pelicansin kilpajoukkueet etenivät pudotuspeleihin ja maajoukkue-edustusten määrässä rikottiin kirkkaasti edellinen ennätyslukema. Myös NHL-varausten ja omien kasvattien NHL-sopimusten osalta ennätykset ovat rikkoutuneet viime vuosina. Pelicansin liigajoukkue on myös kuulunut viime vuosina Liigan omavaraisimpien joukkoon.

Janne Laukkanen ja Ari Suomalainen kävivät pokkaamassa 10 000 euron palkintoshekin.

Palkintorahat tullaan käyttämään nuorten valmentajien koulutukseen.
Kaikki voittajat, kuva: Jan Benes