Pelicans on Euroopan paras junioriseura - palkintovideo julkaistu
Julkaistu: 16.09.2022 17.00

Pelicans on Euroopan paras junioriseura - palkintovideo julkaistu

JuniorPelicans palkittiin kesällä European Hockey Clubs Alliancen toimesta Euroopan parhaana junioriseurana.

Palkinto myönnetään seuralle, joka työskentelee tavoitteellisesti kehittääkseen pelaajia ja joka pystyy pitämään pelaajat mukana toiminnassa mahdollisimman pitkään. Lisäksi palkintokriteereissä huomioidaan mm. valmentajien rekrytointi ja koulutustoimet.

Pelicans on kehittänyt junioritoimintaa vahvasti viime vuosina ja tulokset ovat olleet upeaa seurattavaa. Viime kaudella ensimmäistä kertaa kaikki Pelicansin kilpajoukkueet etenivät pudotuspeleihin ja maajoukkue-edustusten määrässä rikottiin kirkkaasti edellinen ennätyslukema. Myös NHL-varausten ja omien kasvattien NHL-sopimusten osalta ennätykset ovat rikkoutuneet viime vuosina. Pelicansin liigajoukkue on myös kuulunut viime vuosina Liigan omavaraisimpien joukkoon.

Lisäksi seurassa panostetaan erityisesti pienimpien lasten kiekkokoulu toimintaan sekä nuorten harrastekiekko toimintaan.

Kiitos palkinnosta kuuluu koko organisaatiolle, etenkin valmentajille, toimihenkilöille ja vanhemmille. Sekä tietenkin pelaajille, joiden takia tätä hommaa tehdään!

Video: E.H.C Alliance, Stanislav Stefánik