Ilmoittaudu kevätkauden toimintaan
JuniorPelicansJulkaistu: 16.01.2023 08.00

Ilmoittaudu kevätkauden toimintaan

KIEKKOKOULU 4-7 –VUOTIAILLE:

Luistelua, leikkejä, kisoja, pelailua, kavereita, kompastumisia, onnistumisia ja kaikkea kivaa mikä liittyy lasten jääliikuntaan. Pekko Pelikaanin LEIJONA-kiekkokoulu on osa Suomen Jääkiekkoliiton Leijona-perhettä ja on tarkoitettu 4-7 -vuotiaille tytöille ja pojille. Kiekkokoulussa opetellaan luistelemaan, leikitään, kisaillaan, pelataan ja lisäksi opitaan muita tärkeitä taitoja kuten toimimaan ryhmässä.

Kevätkausi käynnistyy tammikuussa 1-2 viikolla ja kausi jatkuu maaliskuun loppuun. Kiekkokoulut järjestetään paikkakunnilla Lahti, Heinola, Hollola, Nastola ja Vääksy. Uusia harrastajia otetaan mukaan koko kauden ajan.

Kiekkokoulun kevätkauden hinta on 90 €. Kokeilla voi kaksi viikkoa maksutta. Myöhemmin aloittaneille soviteltu kausimaksu.

HUOM: Syyskaudella mukana olleiden ei tarvitse ilmoittautua uudelleen.

Tarkemmat tiedot ja ilmoittautumislomake löytyy Kiekkokoulu Info –sivuilta.

KORTTELIKIEKKO 6-12 –VUOTIAILLE:

JuniorPelicans ja Haaga-Helian Vierumäen yksikön liikunnanohjaajaopiskelijat jatkavat Korttelikiekko-toimintaa talvella 2023! Korttelikiekko on ensiaskel jääkiekkoon 6-12 -vuotiaille pojille ja tytöille! Korttelikiekko sisältää 10 harjoituskertaa, kahdesti viikossa viiden viikon aikana (viikot 3-7), viidellä eri ulkokentällä sekä lopputurnauksen Isku Areenalla!

Korttelikiekon kausi käynnistyy maanantaina 16.1., osallistumismaksu on vain 30 €!

Tarkemmat tiedot ja ilmoittautumislomake löytyy Korttelikiekko –sivuilta.

EASY HOCKEY 8-20 –VUOTIAILLE:

Easy Hockey on harrastekiekkotoimintaa U9-20 -junioreille, eli 2014–2002 syntyneille. Easy Hockeyn pääsääntöisenä tehtävänä on järjestää jääkiekkotoimintaa asuinpaikan lähellä ja kustannuksiltaan edullisesti, sekä tarjota kaikille lapsille ja nuorille mahdollisuus harrastaa jääkiekkoa oman tasonsa ja halunsa mukaan. Easy Hockey pelaajilla täytyy olla täydellinen jääkiekkovarustus. U9-10-junioreille annamme lainaksi maalivahdinvarusteet, vanhempien maalivahtien on hankittava varusteet itse. Salivuoroilla on oltava sisäpelikengät ja sählymaila. Seuran nettisivuilta löytyy varusteopas ja varustepörssi.

Kevätkausi käynnistyy viikolla 1. Uusia harrastajia voidaan ottaa mukaan koko kauden ajan, mikäli joukkueissa vain on tilaa.

Easy Hockey kevätkauden kausimaksut: U10 -juniorit 195 €, U12-20 -juniorit 210 €.

HUOM: Syyskaudella mukana olleiden ei tarvitse ilmoittautua uudelleen.

Tarkemmat tiedot ja ilmoittautumislomake löytyy Easy Hockey –sivuilta.