Haetaan valmentajaa U17 Akatemia -joukkueeseen
JuniorPelicansJulkaistu: 03.12.2022 08.00

Haetaan valmentajaa U17 Akatemia -joukkueeseen

Valmentaminen on mielenkiintoista ja tärkeää työtä. Valmentajana pääset vaikuttamaan mm. urheilijan kasvuun ja kehittymiseen, lajiosaamiseen sekä itsensä kehittämisen taitoihin ja yhteisöön kuulumisen tunteeseen. Seura kouluttaa itse aktiivisesti omia valmentajiaan ja luo valmentajapolkua Liiga-Pelicansin kanssa, yhteistyössä vahvan asiantuntijaverkoston tukemana. Toimimme myös yhteistyössä mm. Suomen Jääkiekkoliiton, Suomen Urheiluopiston ja Liikuntakeskus Pajulahden, Päijät-Hämeen Urheiluakatemian, Lyseon urheilukion, Urheiluamiksen ja Salpausselän urheiluyläkoulun kanssa. Etsimme jatkuvasti uusia innokkaita valmentajia kilpa- ja harrastejoukkueisiin sekä Kiekkokouluihin.

Haemme nyt kevätkaudeksi 2023 valmentajaa Pelicans U17 Akatemia -joukkueeseen. Joukkue pelaa U17 ylempää Suomi-sarjaa ja harjoittelee 3 kertaa viikossa Pajulahden Urheiluopiston loistavissa olosuhteissa. Tässä sinulle hyvä mahdollisuus päästä valmentamaan Pelicans-yhteisöön kovan tekemisen omaavaa ja yritteliästä porukkaa!

Mikäli kiinnostuit, niin ota yhteyttä seuran valmennuspäällikköön, Olli Mikkola 040 156 0055 tai olli.mikkola@juniorpelicans.fi.