Tule jääkiekkoilemaan
Julkaistu: 22.06.2023 11.00

Tule jääkiekkoilemaan

Uusia harrastajia otetaan mukaan koko kauden ajan! Kevätkausi starttaa viikolla 1.

KIEKKOKOULU 4-7 -vuotiaille (mukaan voi tulla kesken kauden)
Luistelua, leikkejä, kisoja, pelailua, kavereita, kompastumisia, onnistumisia ja kaikkea kivaa mikä liittyy lasten jääliikuntaan. Pekko Pelikaanin LEIJONA-kiekkokoulu on osa Suomen Jääkiekkoliiton Leijona-perhettä ja on tarkoitettu 4-7 -vuotiaille tytöille ja pojille. Kiekkokoulussa opetellaan luistelemaan, leikitään, kisaillaan, pelataan ja lisäksi opitaan muita tärkeitä taitoja kuten toimimaan ryhmässä.

Jääharjoittelu käynnistyy syyskuussa ja kausi jatkuu maaliskuun loppuun. Kiekkokoulujen kauden päätösturnaus pelataan joulu- ja maaliskuussa. Uusia harrastajia otetaan mukaan koko kauden ajan.

Kiekkokoulujen hinta on joka paikkakunnalla 95 € syyskausi ja 95 € kevätkausi. Kokeilla voi kaksi viikkoa maksutta. Myöhemmin aloittaneille soviteltu kausimaksu.

Tarkemmat tiedot, jäävuorot ja ilmoittautumisen löydät täältä: www.juniorpelicans.fi/seura/30/kiekkokoulu-info

Kiekkokoulut järjestetään paikkakunnilla Lahti, Heinola, Hollola, Nastola.

EASY HOCKEY, HARRASTEKIEKKOA 7-20 -VUOTIAILLE (mukaan voi tulla kesken kauden)
Pelicans järjestää Easy Hockey harrastekiekkotoimintaa Lahdessa U10-20 -junioreille, eli 2016–2003 syntyneille. Easy Hockeyn pääsääntöisenä tehtävänä on järjestää jääkiekkotoimintaa asuinpaikan lähellä ja kustannuksiltaan edullisesti, sekä tarjota kaikille lapsille ja nuorille mahdollisuus harrastaa jääkiekkoa oman tasonsa ja halunsa mukaan.

Kausimaksut: U10 -juniorit 400 €, U12, U14 -juniorit 440 € ja U20 -juniorit 460 €. Myöhemmin aloittaneille soviteltu kausimaksu.

Easy Hockey pelaajilla täytyy olla täydellinen jääkiekkovarustus. U10-junioreille annamme lainaksi maalivahdinvarusteet, vanhempien maalivahtien on hankittava varusteet itse. Salivuoroilla on oltava sisäpelikengät ja sählymaila. Seuran nettisivuilta löytyy varusteopas ja varustepörssi.

Kauden 2023-24 tarkemmat tiedot ja ilmoittautuminen osoitteessa www.juniorpelicans.fi/seura/41/easy-hockey

KORTTELIKIEKKO 6-12 VUOTIAILLE

Pelicans jatkaa Korttelikiekko-toimintaa talvella 2024! Korttelikiekko on ensiaskel jääkiekkoon 6-12 -vuotiaille pojille ja tytöille! Korttelikiekko sisältää 10 harjoituskertaa, kahdesti viikossa viiden viikon aikana (viikot 3-7), Kisapuiston tekojäällä sekä lopputurnauksen Isku Areenalla!

Korttelikiekon kausi käynnistyy maanantaina 16.1., osallistumismaksu on vain 39 €!

Tarkemmat tiedot ja ilmoittautumislomake löytyy osoitteesta www.juniorpelicans.fi/seura/50/korttelikie...

HUOM: Paikkoja rajoitetusti, ilmoittaudu nopeasti.

Junior-Pelicans ry

Svinhufvudinkatu 29, 15110 Lahti

044 255 1975 toimisto@juniorpelicans.fi

Toimisto avoinna ma-pe klo 9-15