JuniorPelicans hakee iltapäivätoiminnan ohjaajaa
Julkaistu: 23.10.2023 12.33

JuniorPelicans hakee iltapäivätoiminnan ohjaajaa

JuniorPelicans on päijäthämäläinen juniorijääkiekkoseura, yksi Suomen suurimmista seuroista. Olemme menestyvä ja kasvava seuratoiminnan edelläkävijä, joka innostaa kehittymään ja mahdollistaa onnistumisen elämyksiä.

Järjestämme perusopetuslain mukaista iltapäivätoimintaa 1.-2.-luokkalaisille Länsiharjun koululla.

Yhden ohjaajamme siirtyessä toisiin tehtäviin, haemme joukkueeseemme yhtä uutta iltapäivätoiminnan ohjaajaa. Edellytämme, että sinulla on jokin alan koulutus (esim. iltapäivätoiminnan ohjaaja, koulunkäyntiavustaja, lähihoitaja, nuoriso- ja vapaa-ajanohjaaja, liikuntaneuvoja, liikunnanohjaaja) ja kokemusta lasten ja lapsiryhmän kanssa työskentelystä. Lisäksi olet reipas, oma-aloitteinen ja vastuuntuntoinen. Eduksi lasketaan kokemus erityistä tukea tarvitsevien lasten ohjaamisesta.

Iltapäivätoimintaa järjestetään koulupäivinä ja kerhot aukeavat koulupäivän päätyttyä klo 12 ja sulkeutuvat klo 16. Iltapäivätoiminnassa lapset leikkivät ja harrastavat ryhmissä sisällä ja ulkona. Lapsilla on mahdollisuus tehdä kotiläksyt ja heille tarjotaan välipala. Iltapäivätoiminnasta vastaa ohjaajatiimi, johon kuuluu vastuuohjaajan lisäksi lasten lukumäärään perustuva määrä ohjaajia.

Työ on määräaikainen ja osa-aikainen, työtunteja on 21 tuntia viikossa. Koulujen loma-aikoina ja lauantaityöpäivinä iltapäivätoiminta on suljettu. Tehtävään valitun tulee esittää työnantajalle rikosrekisterilain 6§ 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ansioluetteloineen sähköpostilla seuran toiminnanjohtajalle osoitteeseen ari.suomalainen@juniorpelicans.fi.

Lisätietoja: toiminnanjohtaja Ari Suomalainen 050 375 0685 ari.suomalainen@juniorpelicans.fi.

Junior-Pelicans ry

Svinhufvudinkatu 29, 15110 Lahti

044 255 1975 toimisto@juniorpelicans.fi

Toimisto avoinna ma-pe klo 9-15