Ilmoittaudu kevään 2024 toimintaan
JuniorPelicansJulkaistu: 02.01.2024 10.00

Ilmoittaudu kevään 2024 toimintaan

KIEKKOKOULU 4-7 -VUOTIAILLE:

Pekko Pelikaanin LEIJONA-kiekkokoulu on osa Suomen Jääkiekkoliiton Leijona-perhettä ja on tarkoitettu 4-7 -vuotiaille tytöille ja pojille. Kiekkokoulussa opetellaan luistelemaan, leikitään, kisaillaan, pelataan ja lisäksi opitaan muita tärkeitä taitoja kuten toimimaan ryhmässä.

Kevätkausi käynnistyy tammikuussa viikoilla 1-2 ja kausi jatkuu maaliskuun loppuun. Kiekkokoulut järjestetään paikkakunnilla Lahti, Heinola, Hollola, Nastola ja Vääksy (Vääksyn ryhmä toimii Heinolan jäähallissa). Uusia harrastajia otetaan mukaan koko kauden ajan.

Kiekkokoulun kevätkauden hinta on 95 €. Kokeilla voi kaksi viikkoa maksutta. Myöhemmin aloittaneille soviteltu kausimaksu.

HUOM: Syyskaudella mukana olleiden ei tarvitse ilmoittautua uudelleen.

Tarkemmat tiedot ja ilmoittautumislomake löytyy Kiekkokoulu Info –sivuilta.


KORTTELIKIEKKO 6-12 -VUOTIAILLE:

Korttelikiekko-toiminta jatkuu myös talvella 2024! Korttelikiekko on ensiaskel jääkiekkoon 6-12 -vuotiaille pojille ja tytöille! Korttelikiekko sisältää 10 harjoituskertaa, kahdesti viikossa viiden viikon aikana (viikot 3-7), Kisapuiston tekojäällä sekä lopputurnauksen jäähallissa!

Korttelikiekon kausi käynnistyy maanantaina 16.1., osallistumismaksu on vain 39 €!

HUOM: Paikkoja rajoitetusti, ilmoittaudu nopeasti.

Tarkemmat tiedot ja ilmoittautumislomake löytyy Korttelikiekko –sivuilta.


EASY HOCKEY 8-20 -VUOTIAILLE:

Easy Hockey on harrastekiekkotoimintaa U10-20 -junioreille, eli 2016–2003 syntyneille. Easy Hockeyn pääsääntöisenä tehtävänä on järjestää jääkiekkotoimintaa asuinpaikan lähellä ja kustannuksiltaan edullisesti, sekä tarjota kaikille lapsille ja nuorille mahdollisuus harrastaa jääkiekkoa oman tasonsa ja halunsa mukaan.

Kevätkauden kausimaksut: U10 -juniorit 200 €, U12, U14 -juniorit 220 € ja U20 -juniorit 230 €. Myöhemmin aloittaneille soviteltu kausimaksu.

Easy Hockey pelaajilla täytyy olla täydellinen jääkiekkovarustus. U10-junioreille annamme lainaksi maalivahdinvarusteet, vanhempien maalivahtien on hankittava varusteet itse. Salivuoroilla on oltava sisäpelikengät ja sählymaila. Seuran nettisivuilta löytyy varusteopas ja varustepörssi.

HUOM: Syyskaudella mukana olleiden ei tarvitse ilmoittautua uudelleen.

Tarkemmat tiedot ja ilmoittautumislomake löytyy Easy Hockey –sivuilta.

Junior-Pelicans ry

Svinhufvudinkatu 29, 15110 Lahti

044 255 1975 toimisto@juniorpelicans.fi

Toimisto avoinna ma-pe klo 9-15