Liikuntaleirillä oli tekemisen meininki
JuniorPelicansJulkaistu: 11.06.2021 14.46

Liikuntaleirillä oli tekemisen meininki

Viiden lahtelaisen urheiluseuran yhteinen liikuntaleiri 2008-2013 syntyneille järjestettiin Lahden urheilukeskuksessa. Leirille osallistui lähes 90 leiriläistä. Ohjelmassa oli erilaisia liikunnallisia toimintoja jokaiselle päivälle.

Tässä meidän kesätyöntekijöidemme raportti leiripäivistä:

"Leirillä on näkynyt hyvä tekemisen meininki. Ohjaajanakin on ollut mukavaa olla, kun leiriläiset ovat pääsääntöisesti totelleet hyvin ohjeita ja sääntöjä, sekä olleet aktiviteeteissä hyvällä asenteella mukana. Leiriryhmän kanssa ollemme päässet pelaamaan jalkapalloa, koripalloa, jalkapalloa, erilaisia pelejä ja leikkejä, sekä salibändyä, jossa leiriläiset taistelivat ja tsemppasivat viimeiseen asti. Tyytyväinen voi olla jokainen leiriläinen omaan suoritukseen ja panostukseensa."

Kesätyöntekijä ja leirin apuohjaaja Antti Virolainen

"Leirillä on pelattu paljon eri pelejä ja leikkejä. Leiriläiset tuntuivat tykkäävän eniten sähly turnauksesta, leiri olympialaiset olivat myös heidän mukaansa hauskat. Leiriläiset ovat kertoneet, että heillä on ollut hauskaa leirillä ja sen huomaa myös, koska he jaksavat pelata ja leikkiä yleensä iloisella mielellä. Leirillä ohjaajana toimiminen on mukavaa, hauskaa ja päivät vierähtävät nopeasti ohi, koska leiriläiset ovat mukavia ja heidän kanssa tulee hyvin toimeen."

Kesätyöntekijä ja leirin apuohjaaja Casper Piironen