JuniorPelicans hakee valmennusvastaavaa
Julkaistu: 13.04.2022 14.10

JuniorPelicans hakee valmennusvastaavaa

JuniorPelicans on päijäthämäläinen juniorijääkiekkoseura, yksi Suomen suurimmista junioriseuroista. Seurassamme on 1300 harrastajaa, 200 valmentajaa ja 200 muuta joukkueen toimihenkilöä. Pelicans tarjoaa pelaajilleen koko Päijät-Hämeen alueella pelaajapolun, joka mahdollistaa laadukkaan kilpa- ja harrastustoiminnan lapsesta aikuisikään asti.

Haemme seuraan päätoimista valmennusvastaavaa kehittämään seuran juniorivalmennusta. Valmennusvastaavana vastaat Pelicansin U13-14 ikäluokkien valmennus- ja ohjauslinjan toteuttamisesta ja kehittämisestä. Työssäsi toimit läheisessä yhteistyössä seuran valmennuspäällikön ja muiden valmennusvastaavien kanssa, osana seuran urheilun johtoryhmän tiimiä. Valmennusvastaavana mentoroit ja koulutat ikäluokkiesi OTO-valmentajia, lisäksi kehität ja osallistut yhteistyöhön toimintakenttäsi sisällä kuuluvien eri sidosryhmien kanssa. Työ edellyttää kykyä ilta- ja viikonlopputyöskentelyyn.

Odotamme hakijalta:

  • intohimoa lasten ja nuorten urheilua kohtaan
  • vahvoja sosiaalisia taitoja toimia lasten, nuorten ja aikuisten parissa
  • johtamistaitoja ja organisointikykyä
  • hallitsee lasten ja nuorten suunnitelmallisen kehitysprosessin teoreettista taustaa
  • ymmärtää suomalaisen seuratoiminnan arvot ja toimintaedellytykset
  • kokemusta lasten ja nuorten jääkiekkovalmentamisesta sekä ohjaamisesta
  • seuramme valmennusympäristö arvostaa valmentajien kouluttautumista ja edeltävät liikunta- tai opetusalan opinnot katsotaan eduksi

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla merkittävässä roolissa seuran urheilutoiminnan kehittämisessä. Pelicansin valmennusjohdolta saat vahvan tuen kehittää myös omaa henkilökohtaista osaamistasi. Työsuhde alkaa kesäkuun alusta tai sovittaessa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen 22.5.2022 mennessä seuran toiminnanjohtajalle sähköpostilla osoitteeseen ari.suomalainen@juniorpelicans.fi.

Mikäli kiinnostuit paikasta ja koet olevasi etsimämme henkilö, jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa seuran valmennuspäällikkö
Olli Mikkola 040 156 0055 olli.mikkola@juniorpelicans.fi.