Ilmoittaudu nyt Kiekkokouluun ja Easy Hockey-joukkueisiin!
JuniorPelicansJulkaistu: 10.08.2021 11.14

Ilmoittaudu nyt Kiekkokouluun ja Easy Hockey-joukkueisiin!

Kiekkokoulu ja Easy Hockey ilmoittautuminen on avattu kaudelle 2021-2022, tervetuloa mukaan harrastamaan!

KIEKKOKOULU:
Luistelua, leikkejä, kisoja, pelailua, kavereita, kompastumisia, onnistumisia ja kaikkea kivaa mikä liittyy lasten jääliikuntaan. JuniorPelicansin LEIJONA-kiekkokoulu on osa Suomen Jääkiekkoliiton Leijona-perhettä ja on tarkoitettu 4-7 -vuotiaille tytöille ja pojille.Kiekkokoulussa opetellaan luistelemaan, leikitään, kisaillaan, pelataan ja lisäksi opitaan muita tärkeitä taitoja kuten toimimaan ryhmässä.

Kiekkokoulun ilmoittautuminen on nyt avattu ja jääharjoittelu käynnistyy syyskuussa. Harjoitukset syyskuun puolestavälistä (jäävuorot alkavat viikoilla 35 tai 36, tarkista linkistä!) maaliskuun loppuun. Kiekkokoulujen kauden päätösturnaukset joka paikkakunnalla pelataan joulu- ja maaliskuussa. Uusia harrastajia otetaan mukaan koko kauden ajan.

Kiekkokoulujen hinta on joka paikkakunnalla 90 € syyskausi ja 90 € kevätkausi. Pelicans Sb:n harrastekerhotoimintaan osallistuville 10 € alennus kausimaksusta. Myöhemmin aloittaneille soviteltu kausimaksu.

Tarkemmat tiedot, jäävuorot ja aloitukset löydät täältä: https://www.juniorpelicans.fi/seura/30/kiekkokoulu-info

Kiekkokoulut järjestetään paikkakunnilla Lahti, Heinola, Hollola, Nastola, Vääksy.

Ilmoittaudu Kiekkokouluun:

EASY HOCKEY:

HARRASTEKIEKKOA 8-20 -VUOTIAILLE

JuniorPelicans järjestää Easy Hockey harrastekiekkotoimintaa Lahdessa, Vääksyssä, Heinolassa ja Sysmässä U9-U20 -vuotiaille junioreille, eli 2013–2002 syntyneille. Easy Hockeyn pääsääntöisenä tehtävänä on järjestää jääkiekkotoimintaa asuinpaikan lähellä ja kustannuksiltaan edullisesti, sekä tarjota kaikille lapsille ja nuorille mahdollisuus harrastaa jääkiekkoa oman tasonsa ja halunsa mukaan.

Kausimaksut:
Lahti: U10 -juniorit 390 €, U11-20 -juniorit 420 €
Vääksy: 420 €
Heinola: 100 € / syyskausi ja 100 € kevätkausi. (pelaajalla pitää olla oma vakuutus)
Sysmä:60 € / talvi

Easy Hockey-pelaajilla täytyy olla täydellinen jääkiekkovarustus. U10-junioreille annamme lainaksi maalivahdinvarusteet, vanhempien maalivahtien on hankittava varusteet itse. Salivuoroilla on oltava sisäpelikengät ja sählymaila. Seuran nettisivuilta löytyy varusteopas ja varustepörssi.

Kauden 2021-2022 tarkemmat tiedot on julkaistu, käy tsekkaamassa ja ilmoittaudu mukaan osoitteessa https://www.juniorpelicans.fi/seura/41/easy-hockey

Ilmoittaudu Easy Hockey: