Rajoituksia sisätiloissa järjestettäviin yleisötilaisuuksiin Päijät-Hämeessä
JuniorPelicansJulkaistu: 26.11.2021 10.46

Rajoituksia sisätiloissa järjestettäviin yleisötilaisuuksiin Päijät-Hämeessä

Etelä-Suomen aluehallintovirasto on tehnyt päätöksen yleisötilaisuuksien rajoittamisesta Päijät-Hämeessä. Päätös koskee koko Päijät-Hämeen sairaanhoitopiirin aluetta ja on voimassa 27.11.–26.12.2021.

JuniorPelicansin ohjeet ja käytännöt juniorijoukkueiden harjoituksiin ja otteluihin alueen jäähalleissa

  • Isku Areena: Katsomossa sekä seisoma että istumapaikkoja. Käytetään vain istumapaikkoja, joten ei rajoituksia.
  • Sol Areena: Katsomoissa sekä seisoma että istumapaikkoja. Kiekko Cafe ottaa käyttöön lauantaina koronapassin ja tarkastaa sen kahvion ovella kaikilta. Tällöin katsomoissa ei ole rajoituksia.
  • SOL Areenan kahvio: kahviossa ja katsomoissa otetaan käyttöön koronapassi. Kaikkien 16 vuotta täyttäneiden tulee esittää koronapassi la 27.11.2021 alkaen. Näin toimimalla kahvio voi jatkaa toimintaa ja katsomotkin voidaan pitää auki. Katsomo on 27.11.2021 alkaen auki vain ja ainoastaan kahvion aukioloaikojen mukaan.
  • Hollola: Katsomossa on vain istumapaikkoja n. 350 hengelle. Koronan leviämisen ehkäisemiseksi istumapaikkoja on vähennetty. Penkeille on merkattu vihreillä merkeillä paikat, joissa saa istua. Katsomossa ei muita rajoituksia.
  • Pajulahti: Katsomo on istumakatsomo, joten ei rajoituksia.
  • Heinola ja Vääksy: Katsomoissa jokaiselle oma penkki, joten ei rajoituksia.

Lisäksi muistetaan, että hallien käytävillä ja katsomoissa käytetään kasvomaskia, pidetään riittävät etäisyydet ja huolehditaan hyvästä hygieniasta!

Julkaistu: 26.11.2021