Pekon ulkojääkortti
JuniorPelicansJulkaistu: 07.01.2022 10.30

Pekon ulkojääkortti

PEKON ULKOJÄÄKORTTI

Haluatko olla ulkojäiden Aatu Jämsen, kikkakeisari? Lataa Pekon ulkojääkortti puhelimeesi tai tulosta oman huoneesi seinälle. Haasta itsesi ja kaverisi mukaan haasteeseen. Kuka mahtaa olla 2022 ulkojäiden kingi?

Pääset näkemään tekniikkavinkkejä lajitaitojen kehittämiseen klikkaamalla valittua taitoa (luistelu, syöttäminen, kiekonhallinta ja laukominen) lukujärjestyksen vasemmasta reunasta.

Lataa kortti tästä: Pekon ulkojääkortti, JrP.pdf

KILPAILU:

Nyt on aika esitellä kaikille kuka on Päijät-Hämeen kikkakeisari 2022. Osallistu Instagramissa tai Facebookissa kilpailuun, jossa etsitään kikkailun pioneereja, laukaisualustojen virtuooseja, ulkojäiden kingejä. Pelicans-yhteisö kannustaa kaikkia alueen lapsia ja nuoria - miksi ei vanhempiakin osallistumaan haasteeseen.

Näin osallistut:

1. Seuraa @juniorpelicans -tiliä ja tykkää tästä päivityksestä
2. Julkaise kuva tai video Instagramissa tai Facebookissa tai toimita ulkojääkortti taitovalmentajille (Jaskalle tai Nipalle). Käytä julkaisuissa tunnisteita #pekkoulkojääkortti #juniorpelicans

Kilpailu päättyy 31.1.2022 klo 23:59 ja voittajia palkitaan Pelicans-tuotepalkinnoin. Jaamme kilpailuun osallistuvien kuvia, videoita stooreissamme.

HUOM! Facebook ja Instagram eivät ole osallisena kilpailussa.