Päijät-Hämeen alueella tilojen käyttöä koskevat rajoitukset jatkuvat
Julkaistu: 18.01.2022 12.52

Päijät-Hämeen alueella tilojen käyttöä koskevat rajoitukset jatkuvat

Etelä-Suomen AVI päätti tänään jatkaa tilojen käyttöä koskevia rajoituksia Päijät-Hämeen alueella aikavälille 20.1. – 19.2.

https://avi.fi/documents/25266232/37015254/Pä...

Tämä tarkoittaa että tilat ovat edelleen aiemman päätöksen mukaisesti suljettu 2002 ja aiemmin syntyneiltä pois lukien ammattiurheilu (Miesten Mestis, Naisten Liiga, Naisten Mestis) 26.1. saakka.

Tämä päätös jatkaa sitä toimintatapaa joka on ollut käytössä niille (2003 ja nuoremmat) joiden joukkueurheilu on saanut jatkaa toimintaansa terveysturvallisesti. Tämä tarkoittaa sitä että toiminnan (harjoitukset, ottelut) järjestäminen tapahtuu pääpiirteissään seuraavasti:

Tapahtumissa on noudatettava henkilömäärästä riippumatta turvavälejä ja kaikkia hygienia ohjeita. Tämä tarkoittaa että pukukopissa saa olla enintään niin monta (yleensä n. 10) henkilöä että turvavälit säilyvät, harjoituksissa ryhmät eivät sekoitu, suosittelemme harjoitusryhmän jakamista noin 10 hengen ryhmiin jäällä (ryhmiä voi olla useita) ja ottelut pelataan otteluohjelman mukaisesti. Tämä koskee kaikkia sarjoja ja ikäluokkia pl. ammattiurheilu (Naisten Liiga, Miesten Mestis, Miesten Suomi-sarja). Tällöin myöskään katsojia ei otteluihin saa ottaa.