Tule mukaan jääkiekkoilemaan
JuniorPelicansJulkaistu: 19.06.2024 12.30

Tule mukaan jääkiekkoilemaan

KIEKKOKOULU 4-7 -vuotiaille (mukaan voi tulla myös kesken kauden)

Luistelua, leikkejä, kisoja, pelailua, kavereita, kompastumisia, onnistumisia ja kaikkea kivaa mikä liittyy lasten jääliikuntaan. Pekko Pelikaanin LEIJONA-kiekkokoulu on osa Suomen Jääkiekkoliiton Leijona-perhettä ja on tarkoitettu 4-7 -vuotiaille tytöille ja pojille. Kiekkokoulussa opetellaan luistelemaan, leikitään, kisaillaan, pelataan ja lisäksi opitaan muita tärkeitä taitoja kuten toimimaan ryhmässä.

Jääharjoittelu käynnistyy syyskuussa ja kausi jatkuu huhtikuun ensimmäiselle viikolle. Kiekkokoulujen kauden päätösturnaus pelataan joulu- ja huhtikuussa. Uusia harrastajia otetaan mukaan koko kauden ajan. Pekko Pelikaanin kiekkokoulu toimii Heinolan, Hollolan, Launeen (Lahti) ja Pajulahden jäähalleissa

Kiekkokoulujen hinta on joka paikkakunnalla 95 € syyskausi ja 95 € kevätkausi. Kokeilla voi kaksi viikkoa maksutta. Myöhemmin aloittaneille soviteltu kausimaksu.

Tarkemmat tiedot, jäävuorot ja ilmoittautumisen löydät täältä: www.juniorpelicans.fi/seura/30/kiekkokoulu-info

Kiekkokoulut järjestetään paikkakunnilla Lahti, Heinola, Hollola, Nastola.

EASY HOCKEY, HARRASTEKIEKKOA 7- VUOTIAILLE JA VANHEMMILLE (mukaan voi tulla myös kesken kauden)
Pelicans järjestää Easy Hockey harrastekiekkotoimintaa Lahdessa U8 -junioreille ja vanhemmille, eli vuonna 2017 ja sitä ennen syntyneille. Easy Hockeyn pääsääntöisenä tehtävänä on järjestää jääkiekkotoimintaa asuinpaikan lähellä ja kustannuksiltaan edullisesti, sekä tarjota kaikille lapsille ja nuorille mahdollisuus harrastaa jääkiekkoa oman tasonsa ja halunsa mukaan.

Kausimaksut: U10 -juniorit 400 €, U12-U16 -juniorit 440 € ja EH nuoret 460 €. Myöhemmin aloittaneille soviteltu kausimaksu.

Easy Hockey pelaajilla täytyy olla täydellinen jääkiekkovarustus. U10-junioreille annamme lainaksi maalivahdinvarusteet, vanhempien maalivahtien on hankittava varusteet itse. Salivuoroilla on oltava sisäpelikengät ja sählymaila. Seuran nettisivuilta löytyy varusteopas ja varustepörssi.

Kauden 2024-25 tarkemmat tiedot ja ilmoittautuminen osoitteessa www.juniorpelicans.fi/seura/41/easy-hockey

Junior-Pelicans ry

Svinhufvudinkatu 29, 15110 Lahti

044 255 1975 toimisto@juniorpelicans.fi

Toimisto avoinna ma-pe klo 9-15